Complete afhandeling van jullie scheiding, alles goed geregeld.

Jullie scheiding eenvoudig geregeld
Vanaf € 1.050,-

Eerlijk scheiden, jullie persoonlijke begeleider tijdens de scheiding.

Als je gaat scheiden, maak je een moeilijke periode door. Er moeten ook veel zaken geregeld worden. Wij bieden daarom een uniek pakket aan waarmee je verzekerd bent van begeleiding en ondersteuning tijdens de complete scheiding. Alles weer overzichtelijk en op één plek voor jullie geregeld.

Met zo’n pakket kopen jullie de zekerheid dat alles goed geregeld is.

 • Duidelijke uitleg, geen verrassingen
 • Onpartijdige en deskundige hulp
 • Juridisch juiste vastlegging en afwikkeling
Scheidingsmediator Heerhugowaard mediation echtscheiding

Verzekerd van de juiste professionele behandeling van alle gewenste onderwerpen.

Dit betreft ook de afhandeling van de stukken naar de rechtbank en gemeente. Dit is inclusief griffierecht en advocaatkosten.

Vermogensverdeling

Verdeling van bankrekening, auto, polis en andere bezittingen en schulden. Huwelijksvoorwaarden afwikkeling of eigen onderneming.

Koopwoning

Uitleg en vastlegging in convenant over het toebedelen van de koopwoning aan één van de partners, het verkopen van de woning of het onverdeeld laten van de woning

Pensioenen

Uitleg en vastlegging in convenant over verevening van het ouderdomspensioen en verdeling van het partnerpensioen.

Partneralimentatie

Uitleg en vastlegging in convenant over partneralimentatie. De berekening (behoefte en draagkracht) van de bedragen, de duur en voorwaarden voor beëindiging.

Ouderschapsplan

Uitleg en vastlegging in ouderschapsplan van de zorgverdeling kinderen, de communicatie onderling en overige relevante afspraken.

Kinderalimentatie

Uitleg en vastlegging in ouderschapsplan van de officiële normberekening (Trema) van de kinderkosten inclusief fiscale veranderingen na de scheiding.

scheidingsmakelaar Heerhugowaard

Rob Buttner MfN Mediator

Rob Buttner van Eerlijk Scheiden helpt jullie met alle zaken die geregeld moeten worden. Zo helpt Rob jullie met het verdelen van de spullen, het maken van een ouderschapsplan, het bespreken van de pensioenen, het verdelen van de gezamenlijke woning en de zoektocht naar een andere woning. Rob is goed bekend met alle scheidingsregels en kan die voor jullie duidelijk uitleggen. Natuurlijk is er ruimte voor emotie, uit elkaar gaan is immers ook afscheid nemen van elkaar.

Scheidingsbemiddeling bij eerlijk scheiden in heerhugowaard

Lagere kosten scheiding

Als jullie in aanmerking komen voor een toevoeging betalen jullie vanaf € 54,- per persoon voor de complete scheiding.

Een toevoeging is een subsidie/korting op de kosten van scheiding, via de overheid. Je moet wel voldoen aan alle voorwaarden. Mensen komen vaker dan ze denken in aanmerking voor een toevoeging. Dit komt omdat jullie inkomens nu al gesplitst worden voor de toetsing, en dan kom je veel sneller in aanmerking.

Tarieven scheiding

Jullie kunnen heel makkelijk via onze rekentool de kosten van de scheiding berekenen, of maak eenvoudig een vrijblijvende afspraak dan ik leg ik alles uit.

Uitleg kosten berekening scheidingsbemiddeling

De kosten voor een scheiding worden bepaald door de hoeveelheid tijd die nodig is om dit af te handelen. De basis is altijd een convenant, dit document bevat alle afspraken die nodig zijn voor een scheiding. In dit convenant wordt altijd opgenomen:

 • de verdeling van de gemeenschap
 • de keuze voor partneralimentatie
 • de keuze voor bewoning van de koop/huurwoning inclusief lasten
 • de keuze voor de verkoop/overname koopwoning met uitkoopbedrag
 • de keuze voor verdelen van de pensioenen

Hebben jullie veel zelf uitgezocht en al keuzes gemaakt, prima dan hebben jullie minder uitleg nodig en/of geen berekening, dit scheelt tijd en dus kosten.

Met kinderen

Als er sprake is van minderjarige kinderen dan stelt de wet een ouderschapsplan verplicht, dit ouderschapsplan bevat altijd:

 • uitspraken over ouderlijk gezag
 • zorgverdeling
 • communicatie tussen ouders
 • kinderkosten
 • evaluatie en onderhoud ouderschapsplan

Hebben jullie hulp nodig bij het opstellen van het plan en het berekenen van de kosten van de kinderen? Geen probleem, ik werk met een uitgebreid ouderschapsplan dat zowel co-ouderschap als andere zorgverdelingen ondersteunt. De berekening maak ik op basis van de wettelijke normen inclusief alle fiscale effecten op gebied van toeslagen en heffingskortingen. De fiscus denkt ruimhartig mee met gescheiden ouders en soms kan dit heel veel schelen in de portemonnee.

Op deze pagina kunnen jullie een indicatie van de tarieven scheiding krijgen door de betreffende modules aan of uit te zetten, bij elke module verschijnt een korte uitleg.

Let op, er is nog geen rekening gehouden met een zogenaamde toevoeging, klik hier voor meer informatie.

Eerlijk Scheiden Rekentool

Uitnodiging kennismakingsgesprek

Ik nodig jullie graag uit bij mij op kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kom jullie er niet uit of zitten jullie nog met belangrijke vragen dan kan ik deze direct beantwoorden tijdens de kennismaking.

  Of neem contact met mij op voor het maken van een afspraak op kantoor of online.

  Ik ben vaak in gesprek maar probeer z.s.m. terug te bellen, je kunt eventueel zelf ook een afspraak plannen met de button hierboven.  Is er een financieel adviseur nodig ? (*)

  JaNee
  Een onafhankelijk financieel adviseur kan meteen duidelijkheid geven over mogelijkheden voor jullie huis en hypotheek. Hij kan direct vrijblijvend bij het kennismakingsgesprek aanwezig zijn.

  Adviesgesprek aanvragen

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  *verplicht

  rob buttner scheidingsbemiddelaar

  Wat gebeurt er na je online aanvraag ?

  Ter bevestiging

  We bellen je snel na je aanvraag op, om een afspraak te maken.

  Kennismakingsgesprek

  Jullie komen langs en alles wordt besproken en uitgelegd zodat jullie goed weten wat er komen gaat.

  Aan de slag

  Heb jullie er een goed gevoel bij, dan ga ik jullie helpen en begeleiden met de scheiding.

  Menu