Scheiden via online mediation nu mogelijk.

Online mediation, de manier om op afstand, met behoud van kwaliteit, te scheiden.

Verschil online scheiden en online mediation?

Er zijn vele aanbieders van Online Scheiden. Veelal beperkt deze manier zich tot het digitaal uitwisselen van documenten. De focus is gericht op snelheid en gemak. De kosten zijn laag omdat er weinig persoonlijk contact is. Deze wijze is niet voor iedereen geschikt, soms is er meer aandacht nodig of meer uitleg nodig. De mediator legt aan tafel alles geduldig uit en zo komen jullie een stap verder.

Online Mediation is 100% gelijk aan reguliere mediation. Alle gesprekken vinden plaats via een videoverbinding. Het stellen van vragen en het bemiddelen van de mediator vindt gewoon plaats. Er is aandacht voor non verbale communicatie en er is oogcontact in elk gesprek. Documenten en berekeningen worden op jullie scherm getoond net zoals aan tafel. De kwaliteit van de mediation is dus volledig gewaarborgd.

online scheiden samen
Online mediation:

Met zijn drieën in gesprek

Direct vragen stellen

Zeggen wat je bedoelt

Elkaar kunnen aankijken

Direct antwoord

online scheiden skype
Online scheiden:

Veel zelf doen

Vragen stellen via e-mail

Schrijven wat je bedoelt

Geen oogcontact

Antwoord per e-mail

Online Mediation, kan dat vanaf meerdere plekken?

 

online mediation
Jullie kiezen waar vandaan je wilt verbinden:

Jullie maken elk verbinding vanuit je eigen plek (thuis, werk, ziekenhuis, buitenland)

Jullie maken samen verbinding vanuit je eigen plek

Is online mediation moeilijk?

Nee, we gebruiken een tool van Microsoft, dit is een betaalde tool die voor jullie gratis te gebruiken is als gast. Omdat ik voor het gebruik van deze tool betaal is de veiligheid gewaarborgd. Het installeren van Teams kan op elke laptop, tablet of smartphone. Aanmelden is niet nodig, wacht op en link die ik jullie e-mail en zodra je deze link opent op het apparaat waar je Teams geïnstalleerd hebt, kun je direct zonder inloggen of registreren als gast deelnemen aan het gesprek.

Is online mediation toegestaan?

Ja dat was al zo en is nu, ten tijde van het coronavirus, vaak de enige veilige optie. De Mediators Federatie Nederland heeft hier over gepubliceerd.

Maak een vrijblijvende afspraak.

  Of neem contact met mij op voor het maken van een afspraak op kantoor of online.

  Ik ben vaak in gesprek maar probeer z.s.m. terug te bellen, je kunt eventueel zelf ook een afspraak plannen met de button hierboven.  Is er een financieel adviseur nodig ? (*)

  JaNee
  Een onafhankelijk financieel adviseur kan meteen duidelijkheid geven over mogelijkheden voor jullie huis en hypotheek. Hij kan direct vrijblijvend bij het kennismakingsgesprek aanwezig zijn.

  Adviesgesprek aanvragen

  *verplicht