Verkiezingen en verkozen worden

gemeentehuis heerhugowaard

Verkiezingen in Heerhugowaard

Er zijn weer eens verkiezingen in Heerhugowaard. Soms lijkt een verkiezing nog het meeste op een show, waarin gekozen worden meer draait om het lekker doen in de media (populisme) dan om politiek talent (het goed zijn). In veel gevallen is bij een scheiding ook iemand anders verkozen boven jou. En ook daar draait het meer om het voldoen aan het ideale plaatje boven de jarenlange inhoud… Het verlies en de pijn die dat oplevert raakt je diep en je kan het niet wegstoppen.

Niet-verkozen zijn is pijnlijk. Tegelijkertijd moet jij ook kiezen. Kiezen voor iemand die jou en je partner zal begeleiden in je scheiding. Veel mensen kiezen voor een advocaat; vaak is dat kiezen om tegenover elkaar te staan. Is dat echt wat je wilt? Kies je er liever voor, ondanks de pijn, om samen dat proces te doorlopen?

Een scheidingsbemiddelaar kiest niet voor de één of voor de ander. Die is er voor beide partijen. Die zorgt ervoor dat ieder voor de toekomst kiest, los van elkaar. Voor de kinderen, samen met beide ouders. Want een kind moet al helemaal niet hoeven kiezen! Met een bemiddelaar stap je een proces in, zonder verkiezingsstrijd. Daarmee hoef je dan ook niet alles kwijt te raken en als verliezer achter te blijven.

Heb je vragen over scheiden of wil je eens kennis komen maken om meer te horen over mijn aanpak om jullie te begeleiden bij de scheiding? Neem dan even contact met mij op, je kunt rechtstreeks bellen naar 072 7433631 of mailen naar rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl, dan maken we op korte termijn een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.