Op zoek naar een scheidingsbemiddelaar / scheidingsmakelaar Alkmaar?

Wie gaat scheiden heeft behoefte aan rust en zekerheid en goed onderling overleg. Concrete stappen en overzicht, zodat jullie duidelijk weten waar je staat. Met heldere afspraken die werken in de toekomst. Ook in Alkmaar kunnen jullie rekenen op onze ervaring en betrokkenheid. De dienstverlening van Eerlijk Scheiden is inclusief ouderschapsplan en afhandeling juridische procedure bij de rechtbank, tegen een vast tarief. Ook als jullie meer tijd nodig hebben. In Alkmaar is bovendien het eerste adviesgesprek gratis. Omdat tijdens jullie scheiding persoonlijke zaken worden besproken – denk aan ouderschap, financiën, hypotheek, pensioen – moet er een klik zijn tussen jullie en de scheidingsmakelaar Alkmaar.

Scheidingsbemiddelaar Alkmaar

scheidingsmakelaar alkmaar

Ik ben Rob Buttner (1966) een nuchtere Noord-Hollander die openstaat voor mensen en ze graag verder helpt. Scheidende stellen help ik bij het leggen van een solide basis voor hun nieuwe toekomst. Dat geeft mij energie en voldoening.

Het managen van veranderingen is al langer mijn werk. Hiervoor werkte ik in diverse managementposities bij banken en verzekeraars. Coachte ik mensen in ontwikkeling of hielp ze bij veranderingen in baan of werklocatie. Dit alles vanuit betrokkenheid en respect voor wat zij voor het bedrijf betekenden.
Als scheidingsbemiddelaar / scheidingscoach / scheidingsmakelaar Alkmaar bij Eerlijk Scheiden bundel ik mijn kracht en expertises: in gesprek zijn, over onderwerpen die er toe doen. Met inlevingsvermogen en op een persoonlijke manier voorzie ik mijn mijn cliënten van advies. Ik ben geboren in Amsterdam en werkte jarenlang in Alkmaar. Onze cultuur is nuchter, direct. We zeggen meestal wat we denken. Maar ik kan ook goed zien wat er achter deze manier van doen zit. We zijn per slot van rekening allemaal mensen met gevoel. Je hebt al heel wat doorstaan als je besluit om definitief uit elkaar te gaan. Dit is echter pas de eerste stap van het echtscheidingsproces.

Je wilt er samen uitkomen en jullie scheiding goed regelen met elkaar. In deze moeilijke periode ben ik er voor jullie. Voor de passende antwoorden op alle vragen die je nu hebt of die jullie nog gaan krijgen. Ik begeleid jullie bij de afweging van je persoonlijke belangen, waarbij jullie samen de beste keuzes maken. Met als doel: afspraken maken die goed voelen voor jullie beiden.

Mijn jarenlange, brede kennis van financiële dienstverlening staat jullie tot dienst om alle puzzels over hypotheek, pensioen, alimentatie en nog veel meer, op te lossen zodat dit passend wordt geregeld.
Hebben jullie kinderen? Dan stellen jullie bij mij aan tafel een solide ouderschapsplan op dat jullie de komende jaren erg gaat helpen om de goede wil van nu, voor later vast te leggen. Dit geeft houvast en vertrouwen.

Graag maak ik eerst kennis, want voor mij is het belangrijk dat ik jullie vertrouwen krijg dat ik de scheiding naar tevredenheid kan afwikkelen. Vul het aanvraagformulier in, dan neem ik snel contact met jullie op en maken we onze eerste – vrijblijvende – afspraak.

Kantooradres:
Het Zakenstation
Stationsplein 99 kantoor 225
1703 WE Heerhugowaard

Rob Buttner – Tel.: 072 7433631 – Email: rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu