Scheiden

Scheiden is soms onvermijdelijk. Het regelen ervan hoeft niet lastig te zijn.

eerlijk scheiden

Scheiden, wanneer durf je de stap te zetten, denk jij er net zo over als je partner? Meestal is degene die de eerste stap zet net even wat verder in het (denk)proces.

Als je respect behoudt voor elkaar dan kun je in gesprek blijven en zijn er goede afspraken te maken. Je wilt immers de leuke tijd die je ook hebt gehad met elkaar, niet zomaar wegdoen.

Scheiden een nieuwe toekomst.

Allebei weer een toekomst opbouwen en het verleden netjes afsluiten op een eerlijke manier die recht doet aan beiden is heel goed mogelijk. Een klein deel van de echtscheidingen of beëindigingen samenleving of geregistreerd partnerschap eindigt bij een advocaat in een zogenaamde vechtscheiding. Het overgrote deel van de scheidende stellen kiest voor een mediator om middels mediation de scheiding te regelen. Hierdoor blijf je ook na de scheiding met elkaar in gesprek en dat is in alle gevallen prettiger dan elkaar de rug toe draaien.

Hulp nodig bij jullie scheiding?

Hebben jullie samen het besluit genomen om te gaan scheiden en zien jullie op tegen al dat geregel of de emotionele discussies met elkaar over hypotheek, koophuis, kinderen, ouderschapsplan en alimentatie? Of twijfelen jullie nog of jullie er samen uit kunnen komen, of mediation voor jullie wel geschikt is? Maak dan een vrijblijvende afspraak, ik leg jullie uit dat scheiden ook op een begripvolle en eerlijke manier kan. Zo’n afspraak duurt meestal 30-45 minuten en is vaak op korte termijn mogelijk. Ik ontvang jullie op mijn kantoor in Heerhugowaard.

Rob Buttner 072 7433631 of rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl

Ik ben onder andere actief in Alkmaar, Heerhugowaard, Opmeer, Schagen, Egmond, Bergen, Langedijk, Niedorp, Harenkarspel, Zijpe, Anna Paulowna, Wieringermeer, Schermer en Heiloo.

Als je hier niet samen uitkomt, wil ik jullie graag helpen. Lees meer informatie over mij op de Contactpagina of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.