Scheiden zonder ruzie

Benieuwd hoe scheiden werkt?

werkwijze eerlijk scheidenScheiden zonder ruzie

Mediation ook voor stellen die geen ruzie hebben. Er moeten namelijk ook heel veel praktische zaken geregeld worden. Denk aan de woning, het ouderschapsplan, de financiën, en de juridische afhandeling. Zaken waar jullie je geen zorgen over hoeven te maken, ik leg eerst alles rustig en duidelijk aan jullie uit. Je kunt immers pas keuzes maken als je weet wat er te kiezen valt en wat door de voor- en nadelen van zijn.

Het is ook prettig te weten dat alle keuzes aan het einde van het traject nog te wijzigen zijn, jullie tekenen pas als alles in balans is en goed voor jullie voelt. In de vrijblijvende kennismaking leg ik jullie stap voor stap uit hoe we de scheiding samen aanpakken.

 

  Of neem contact met mij op voor het maken van een afspraak op kantoor of online.

  Ik ben vaak in gesprek maar probeer z.s.m. terug te bellen, je kunt eventueel zelf ook een afspraak plannen met de button hierboven.  Is er een financieel adviseur nodig ? (*)

  JaNee
  Een onafhankelijk financieel adviseur kan meteen duidelijkheid geven over mogelijkheden voor jullie huis en hypotheek. Hij kan direct vrijblijvend bij het kennismakingsgesprek aanwezig zijn.

  Adviesgesprek aanvragen

  *verplicht