Nieuw in de reeks: Scheiden voor Dummies

scheiden voor dummies

Velen kennen de bekende boekenreeks waarin op begrijpelijke wijze zaken uitgelegd worden. Scheiden voor dummies is de nieuwste in de serie (vanaf 16/10).

Het boek beschrijft zeer uitgebreid wat scheiden inhoudt, van hoe de wens kan ontstaan tot hoe je het verdriet kunt verwerken. Maar ook wordt duidelijk hoe complex een scheiding eigenlijk is, waar je allemaal aan moet denken en wat er fout kan gaan. Het is dus niet zo zeer een handleiding voor een dummie die dan zelf wel even aan de slag gaat maar het geeft een zeer volledig inzicht in alle do’s en don’ts bij een scheiding.

Ik had het voorrecht om het boek in een vroegtijdig stadium te mogen lezen en ben onder de indruk van de volledigheid van dit boek. Het is een welkome aanvulling en ook voor professionals een prima naslagwerk of te gebruiken in overleg met cliënten.

Klik hier om het boek te bestellen.

RTV Utrecht heeft op 29 oktober in haar rubriek “de kijker bepaalt” aandacht besteed aan dit boek en de auteur, zie hier een fragment uit de nieuwsuitzending ‘Laatste U Vandaag”. Kijk voor de volledige uitzending op RTV Utrecht.

In het hoofdstuk mediation heb ik een bijdrage mogen leveren. Scheidingsbemiddeling is voor velen een prima manier om ‘goed’ uit elkaar te gaan. Het boek behandelt alle manieren maar voor velen is mediation nog een abstract begrip. Ik hoop dat het lezen van dit hoofdstuk meer inhoud geeft aan dit begrip.

RTV 80 heeft mij 2 november geïnterviewd, luister hier naar het fragment.

Radio M Utrecht heeft Erick Beckers geïnterviewd, luister hier naar het fragment uit de uitzending van 29 oktober.

Wil je meer weten over scheiden of over bemiddeling neem dan gerust contact met mij op. Je kunt mij bellen of mail naar rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl.

 

2 reacties. Plaats een nieuwe

  • Goed om te weten dat jouw recensie over dit boek zo positief is. Ik zou zelf ook graag wat meer willen leren over echtscheidingen en verschillende aspecten die hiermee te maken hebben. Ik ben ook benieuwd of er een hoofdstuk over hulp en mediation in beschreven staat!

    Beantwoorden
  • Rob Buttner
    19 maart 2020 12:44

    Beste Marie, jazeker er staat een heel hoofdstuk over mediation in.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.