De kranten staan bol van het WK voetbal. Ook op de radio en tv gaat het nergens anders over: prestaties, wie is er door, wie mag wel of niet meespelen. En jullie? Ook jullie moeten meespelen in je eigen wedstrijd en je eigen Scheiden Topprestatie leveren.

scheiden topprestatie

Scheiden is topsport. Ga maar na: emoties gaan diverse kanten op en ondertussen gaat alles gewoon door. Op het werk wordt verwacht dat je alles geeft. Er moeten deadlines gehaald worden, later opleveren mag niet. Thuis verwachten de kids van je dat je er voor ze bent. Je bent superdruk, maar je gedachten zijn er niet helemaal bij. Je moet de finish halen, maar hoe kom je daar? Welke training moet je bij een scheiding volgen om zo goed mogelijk die finish te halen?

Scheiden topprestatie

Een atleet kan niet zonder een goede coach of trainer. Iemand die ondersteunt bij alle prestaties en begeleidt bij alles. Die je helpt als je het even het kwijt bent, je focus, het doel. Om precies dezelfde reden is bij scheiden een goede begeleiding belangrijk. Iemand die jullie ondersteunt bij alles wat er bij een scheiding geregeld moet worden. Zodat er meer tijd is voor werk en je gezin want de kreet ‘Scheiden topprestatie’ blijkt voor iedereen wel erg waar.

Tijdens de scheiding ben ik als bemiddelaar jullie coach die voor jullie zorgt en jullie begeleidt. Ik ondersteun jullie tijdens de scheiding. Geef jullie aan dat het in eigen tempo mag. Met een vast schema en telkens heldere verslagen laat ik zien wat er al gepresteerd is. En welke zaken er nog geregeld moet worden.

Ik ben onderdeel van één van de grootste landelijke scheidingsbemiddelaars in Nederland, Eerlijk Scheiden. Wij hebben enorm veel ervaring met alle mogelijke vraagstukken op scheidingsgebied maar kiezen vooral voor een persoonlijke benadering, het is jullie scheiding en deze is uniek. De beste oplossing is jullie oplossing en daar werken wij gedurende een aantal gesprekken samen aan. Ik heb mijn kantoor in Heerhugowaard waar jullie welkom zijn voor een geheel vrijblijvende eerste kennismaking. In dit gesprek stellen wij samen vast wat jullie vragen zijn en wat er nodig is om jullie scheiding goed te regelen. Ik leg jullie uit wat ik voor jullie kan doen en wat in jullie geval de kosten zullen zijn, we spreken een vaste prijs af, geen verassingen achteraf. Vervolgens bepalen jullie of dit aanspreekt en wanneer we eventueel verder gaan. Dit doen we in jullie tempo, maar altijd compleet en goed zodat de gemaakte afspraken goed voelen voor nu en voor de toekomst. Bel mij rechtstreeks op 072 – 743 3631 of 072 7433631 of stuur een mail naar rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl of maak via de website een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.