Scheiden Heiloo

Voor als je begeleiding en hulp zoekt om het meest lastige besluit in je leven goed en met respect te laten regelen. Scheiden Heiloo staat voor je klaar.

Eerlijk Scheiden Heiloo

Wanneer je hebt besloten uit elkaar te gaan komt er veel op je af. Het maakt uit of jij de beslissing hebt genomen of dat je partner dat heeft gedaan. Degene die het initiatief neemt is eigenlijk één of soms twee stappen verder in het proces van afscheid nemen van elkaar. Dit maakt het vaak nog moeilijker, scheiden is emotie.

Wat moeten wij regelen?

Middenin de emotionele achtbaan waarin jullie terecht zijn gekomen, verschijnen dan veel vragen. Hoe vertellen wij het de kinderen, wie blijft wonen, kan dat wel met de hypotheek en nog veel meer. Zaken waar je nog nooit over na hebt hoeven denken, moeten nu allemaal tegelijk geregeld worden en dat terwijl je emotioneel zwakker staat dan ooit. Een bijna onmogelijke opgave.

Doe het zelven is eigenlijk geen optie, los van de complexiteit en de emotie hebben jullie vaak ook nog tegenstrijdige belangen. Dit kan gaan over de verdeling of over de alimentatie maar het blijkt heel moeilijk om daarin onpartijdig te zijn, het is immers wel je toekomst waarover je besluiten neemt.

Welke begeleiding?

De meeste scheidende stellen kiezen ervoor om zich te laten begeleiden in het scheidingsproces door een onafhankelijke, onpartijdige deskundige. Scheiden Heiloo biedt jullie deze dienstverlening aan. Ik ben scheidingsbemiddelaar en begeleid jullie van A-Z door het hele proces.

We bespreken alle financiële en fiscale zaken, kijken naar de woonvragen, de alimentatie, het ouderschapsplan en nog veel meer. In alle rust bij mij op kantoor leg ik alles net zolang uit tot jullie een goede keuze kunnen maken. De juridische afhandeling verzorg ik en ben jullie steun en toeverlaat in, maar ook na het scheidingsproces.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Eerlijk Scheiden heeft enorm veel ervaring met alle mogelijke vraagstukken op scheidingsgebied maar hanteert vooral een persoonlijke benadering, het is jullie scheiding en deze is uniek. De beste oplossing is jullie oplossing en daar werken wij gedurende een aantal gesprekken samen aan. Ik heb mijn kantoor in Heiloo in het oude GGZ gebouw (Willibrordus Business Centrum) waar jullie welkom zijn voor een geheel vrijblijvende eerste kennismaking.

In dit gesprek stellen wij samen vast wat jullie vragen zijn en wat er nodig is om jullie scheiding goed te regelen. Ik leg jullie uit wat ik voor jullie kan doen en wat in jullie geval de kosten zullen zijn, we spreken een vaste prijs af, geen verassingen achteraf. Vervolgens bepalen jullie of dit aanspreekt en wanneer we eventueel verder gaan. Dit doen we in jullie tempo, maar altijd compleet en goed zodat de gemaakte afspraken goed voelen voor nu en voor de toekomst.

Bel mij rechtstreeks op 072 7433631 of stuur een mail naar rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl of maak via de website een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.