Rob Buttner – Mediator

Wat mogen jullie van mij verwachten:

Ik kan goed luisteren, ben geduldig en kan duidelijk uitleggen. Uiteraard heb ik ruime ervaring in het begeleiden van allerlei scheidingen, en alle opleidingen afgerond die mij tot officieel geregistreerd familie mediator maken.

Ik haal enorm veel energie uit mijn werk omdat ik het heel fijn vind om mensen verder te helpen. Natuurlijk heb ik inmiddels vele oplossingen uitgewerkt in de scheidingspapieren maar toch is elke scheiding weer net even anders. Ik vind het dan ook heel uitdagend om elke scheiding met mijn cliënten opnieuw te zoeken naar de best passende oplossing. Ervaring leert dat het loont om tijdens de scheiding alle alternatieven af te wegen en de juiste te kiezen, dat scheelt later een hoop gedoe.

De klanttevredenheid is hoog, dat vind ik heel belangrijk. Ik krijg heel veel verzoeken via ‘oude’ cliënten die mijn naam genoemd hebben bij vrienden, buren, collega’s of familie. Dat doet echt goed, en stimuleert mij elke weer om ook van deze nieuwe cliënten weer met een tevreden gevoel afscheid te nemen.

Maar overtuig jezelf, ik ben op diverse manieren bereikbaar en spreek altijd eerst af om kennis te maken, bij voorkeur met jullie samen. Dat doe ik bij mij op kantoor en is kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek informeer ik naar jullie vragen en wensen en leg ik alles uit en probeer ik zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Voelt het goed dan help ik jullie graag verder.

Een veel gestelde vraag aan de telefoon is wat de kosten zijn, dit begrijp ik heel goed. Het is alleen geen makkelijke vraag. In het kennismakingsgesprek kan ik alle relevante zaken aan jullie vragen en daarmee de prijs bepalen. Dit komt omdat ik als familiemediator ingeschreven sta bij de Raad voor Rechtsbijstand en dus op toevoeging kan werken, dit scheelt enorm in de prijs maar is wel aan diverse voorwaarden verbonden. Deze komen allemaal aan bod in het gesprek.

Wil je snel afspreken bel mij dan op (072) 743 36 31, je mag ook het contactformulier invullen dan bel ik, zodra ik kan, terug. Afspreken kan vaak op korte termijn, ik snap dat jullie zoeken naar duidelijkheid.