Regel zelf online uw scheiding, hoe werkt dat?

  1. Maak een kennismakingsafspraak, krijg een uitnodiging in de mail
  2. Ga samen achter laptop of tablet zitten en klik op de videobellen link
  3. Jullie krijgen een gesprek met de mediator waarin alles wordt uitgelegd
  4. Jullie maken een vervolgafspraak voor de online mediation

Regel zelf online uw scheiding: kosten

De kosten staan op de tarieven pagina, kom je in aanmerking voor een toevoeging dan betalen jullie vanaf €96,50 per persoon voor het hele traject.

Regel zelf online uw scheiding: snelheid

Meestal lukt het om in circa 8 weken de gehele scheiding afgerond te hebben. De rechtbank en gemeente afwikkeling duurt circa 6 weken, de mediation hangt sterk af van het aantal te bespreken zaken.

Regel zelf online uw scheiding: goede afspraken 

Er is een verschil tussen online scheiden en online mediation. Online mediation is nog steeds onder volledige begeleiding van een mediator, alle gesprekken worden met een beeldverbinding gedaan. Alle vragen stellen is dus gewoon mogelijk, en heel belangrijk je doorloopt het traject steeds met zijn drieën.

Regel zelf online uw scheiding: alles zelf doen

Dit lijkt mij de meest voor de hand liggende reden voor een online scheiding. Helaas ontvang ik regelmatig stellen die achteraf bij mij langs komen om de afspraken te repareren. Het blijkt toch dat niet alle kennis aanwezig was toen de afspraken zelf op papier werden gezet.

regel zelf online uw scheiding

Toevoeging

Kijk hier of je aanmerking komt voor een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand?

Wil je meer weten over een compleet scheidingstraject met alle begeleiding en aandacht voor jullie specifieke wensen? Maak een vrijblijvende afspraak en ik leg jullie alles uit.

Kijk ook op deze pagina.