Het nieuwe programma Het is Wel je Kind van SBS 6 gaat binnenkort van start.

 

het is wel je kind

Ton van Royen is terug bij SBS6 met het nieuwe programma Het is wel je kind! Hij helpt in dit programma gescheiden ouders bruggen te slaan in het belang van de kinderen. Ton confronteert de ex-partner met hun soms onverantwoordelijke gedrag tegenover hun eigen kinderen. Het doel is altijd om hem of haar meer te betrekken bij de opvoeding en zo de kinderen weer twee liefhebbende ouders te geven. Het programma heeft een actueel thema: helaas bestaan steeds meer gezinnen uit alleenstaande ouders met kinderen en verloopt helaas niet elke scheiding vlekkeloos.

Laten we hopen dat dit programma echt iets gaat doen om te helpen, en dat de kinderen niet in beeld gebracht worden, anders kunnen ze zo door naar het volgende programma omdat ze daarmee gepest gaan worden. Ik ben een beetje bang dat een commerciële zender toch meer met kijkcijfers bezig is dan met “helpen”. Maar ik geef ze nog het voordeel van de twijfel, laten we de eerste aflevering eerst maar eens bekijken.

Heb je vragen over scheiden of wil je eens kennis komen maken om meer te horen over mijn aanpak om jullie te begeleiden bij de scheiding? Neem dan even contact met mij op, je kunt rechtstreeks bellen naar 072 7433631 of mailen naar rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl, dan maken we op korte termijn een afspraak.

 

 

1 reactie. Plaats een nieuwe

  • Zwartmakerij van vaders, keur ik af, ik zie al 7 jaar mijn zoon niet door manipulerende, tegenwerkende onder toezicht staande borderline-ex, wiens jarenlange schulden (die er al waren VOOR het kind) ik niet kan oplossen. Jarenlang ben ik geestelijk kapot gemaakt met sms berichten als: ik ga je kind vertellen dat jij een slechte vader bent, ik heb nu een nieuwe vriend en dat is pas een ECHTE vader voor je kind. Gezien haar gedrag zie ik geen heil in een omgangsregeling, want dan komen ze niet opdagen, en bovendien weiger ik in een hok tegen betaling te gaan zitten eens per maand met mijn zoon en een toezichthouder erbij, ik ben verdorie geen boef! Tevens ben ik het beu door het stof te moeten bij horkerige schoolhoofden om eens per maand 1 kopietje te mogen ontvangen van een rapport, het enige teken van leven van mijn zoon. Altijd hield ik mij aan de wet, ben niet ontheven uit de ouderlijke macht maar ex gebruikte mijn zoon om mij af te persen, eerst de blogs en het relaas lezen a.u.b. van Joep Zander, of gastenboek dwaze vaders.nl maar eens doornemen alvorens alle vaders zwart te maken! o ja, Ton van Royen, wel eens gehoord van borderline, of emotionele manipulaties? ik vrees van niet. een kind zijn vader afpakken, wat in Nederland veel voorkomt, is tegen de rechten van de mens, ik ben niet ontheven uit de ouderlijke macht en hield mij altijd aan de wet, maar nooit was ik welkom op een ouderavond op de school van mijn zoon, wat nou, rechten van het kind? wat nou, democratie??? uit zelfbescherming zag ik geen andere uitweg dan afstand te bewaren, om mijzelf verder psychisch leed te besparen, want een kind is een machtig middel voor moeders, het leven van vaders totaal kapot te maken, mijn ex (met klaarblijkelijk oplichtersverleden) kan de pot op, van mijn zoon zal ik blijven houden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.