Binnenkort zie je overal weer vlaggen buiten hangen met een schooltas eraan, teken dat er iemand geslaagd is voor zijn/haar examen. Mijn dochter zit midden in haar examens.

gescheiden ouders

Ik heb mij nooit eerder gerealiseerd hoe super spannend dit is. De aanloop naar de uitslag en dan tot het moment dat zij niet gebeld wordt en dus geslaagd is. De blijdschap en de ontlading van opgebouwde stress. Natuurlijk weet zij wel dat zij gaat slagen maar toch zijn de zenuwen er niet minder om.

Alle media worden ingezet en de tweets en de likes vliegen je om de oren, iedereen leeft mee en het is feest!

Dezelfde dag de cijferlijst ophalen en delen met je klasgenoten welke cijfers er op je lijst staan. Eindelijk echt vakantie.

Toen realiseerde ik mij dat in gezinnen na een scheiding dit extra moeilijk moet zijn voor een kind. Waar is die andere ouder op het moment dat je je verhaal kwijt wilt, komt pappa of mamma vanavond ook op de borrel, eet hij/zij mee of kan dit niet. Hoe belangrijk is het dus dat je als gescheiden ouders er bent voor je kind op de momenten dat het er toe doet. Heb je goede afspraken gemaakt voor alles wat blijft?

Het ouderschapsplan helpt enorm om de goede wil van nu vast te leggen voor later, een standaard onderdeel in de begeleiding en bemiddeling die ik scheidende ouders aanbied.

Heb je interesse bel mij dan of maak meteen een vrijblijvende afspraak zodat jij ook de toekomst kunt blijven zien na de scheiding.

Rob Buttner

072 7433631

rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.