geslaagd gescheiden

Geslaagd gescheiden.

Het is ongelofelijk spannend. De aanloop naar de uitslag en dan het moment dat er niet gebeld wordt en dus je kind geslaagd is. De blijdschap en de ontlading van opgebouwde stress. Natuurlijk weet hij wel dat hij gaat slagen maar toch zijn de zenuwen er niet minder om.

Alle socialmedia worden ingezet en de tweets en de likes barsten los, iedereen leeft enorm mee en we gaan feesten!

De cijferlijst ligt klaar op school en dan vergelijken met je klasgenoten welke cijfers je gehaald hebt. Het is een waanzinnige middag, iedereen blij en eindelijk echt vakantie.

Ik realiseer mij dat in gezinnen na een scheiding dit extra moeilijk moet zijn voor een kind. Waar is die andere ouder op het moment dat je je verhaal kwijt wilt, komt pappa of mamma vanavond ook naar school, eet hij/zij mee vanavond. Het is heel belangrijk dat je als gescheiden ouders er bent voor je kind op dit soort momenten. Heb je goede afspraken hierover gemaakt dan komt het zeker goed en is niet alleen je kind geslaagd maar zijn jullie ook geslaagd gescheiden.

Het ouderschapsplan helpt enorm om de goede wil van nu vast te leggen voor later, een standaard onderdeel in de begeleiding en bemiddeling die ik scheidende ouders aanbied.

Ik ben onderdeel van één van de grootste landelijke scheidingsbemiddelaars in Nederland, Eerlijk Scheiden. Wij hebben enorm veel ervaring met alle mogelijke vraagstukken op scheidingsgebied maar kiezen vooral voor een persoonlijke benadering, het is jullie scheiding en deze is uniek. De beste oplossing is jullie oplossing en daar werken wij gedurende een aantal gesprekken samen aan. Ik heb mijn kantoor in Heerhugowaard waar jullie welkom zijn voor een geheel vrijblijvende eerste kennismaking. In dit gesprek stellen wij samen vast wat jullie vragen zijn en wat er nodig is om jullie scheiding goed te regelen. Ik leg jullie uit wat ik voor jullie kan doen en wat in jullie geval de kosten zullen zijn, we spreken een vaste prijs af, geen verassingen achteraf. Vervolgens bepalen jullie of dit aanspreekt en wanneer we eventueel verder gaan. Dit doen we in jullie tempo, maar altijd compleet en goed zodat de gemaakte afspraken goed voelen voor nu en voor de toekomst. Bel mij rechtstreeks op 072 – 743 3631 of 072 7433631 of stuur een mail naar rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl of maak via de website een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.