Het is weer zover vandaag, de dag van de scheiding…

Na wat zoeken op internet vond ik dat een groep advocaten de dag van de scheiding als een commerciële kans (natuurlijk) benut om aandacht te vragen voor een deskundige begeleiding van de scheiding.

De dag van de scheiding wordt er een gratis scheidingscheck gedaan, dit jaar is 12 september gekozen omdat op 15 september 1796 de allereerste scheiding in Nederland is uitgesproken. Elk jaar valt de dag van de scheiding op een andere datum, hoezo eigenlijk? Is maandag geen goede dag voor een gratis scheidingscheck?

 

Waarom eigenlijk een scheidingscheck? Dit klinkt alsof je eerst moet checken of je wel kunt of wilt scheiden.

Als ik het goed lees is dit het vierde jaar dat de dag van de scheiding wordt georganiseerd, het lijkt erop dat dit een blijvertje gaat worden.

Maar goed dat het bij Eerlijk Scheiden elke dag een dag van de scheiding is. Wij werken al jaren met een gratis kennismaking, elke dag mogelijk. Kijk op mijn website of maak gelijk een afspraak, vandaag nog.

Tijdens het kennismakingsgesprek onderzoeken wij samen of er een klik is. Is er voldoende vertrouwen dat jullie belangen goed worden bewaakt en kan er balans gevonden worden in de oplossingen? Ik let erop of jullie allebei de intentie hebben er samen uit te komen. Dat vraagt om respect voor elkaar en de wil om soms een beetje water bij de wijn te doen.Van mij mag je verwachten dat ik er alles aan zal doen om jullie aan tafel te houden, ook als de emoties oplopen. Mijn doel is om samen tot duurzame afspraken te komen, waar je later ook nog tevreden mee bent.

Ik ben Rob Buttner, bemiddelaar in de regio Heerhugowaard en te bereiken op 072 7433631 of via mail: rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.