Eerlijk scheiden, aandacht voor al jullie wensen.

Ik wil scheiden maar….

Als je besloten hebt te gaan scheiden, deel je dit met je partner en vervolgens begint een emotionele en lastig te overziene periode in je leven. Misschien wil je partner niet, of ben je bang voor de gevolgen. Wat gaat dit kosten, hoe met het met ons huis, de kinderen, wat komt er allemaal op mij af. Kortom je weet niet waar je moet beginnen en wat je moet doen.

Totaalpakket Eerlijk Scheiden

Ik wil jullie hierbij graag helpen en heb daarvoor een Totaalpakket ontwikkeld dat antwoord geeft op al jullie vragen. Hoe werkt dat?

We beginnen met een geheel vrijblijvende (gratis) kennismaking, in dit gesprek spreken jullie je twijfels over de scheiding zelf, de situatie met de koopwoning, de vragen over de kinderen etc. uit. In dit gesprek krijgen jullie direct antwoord op al deze en andere vragen. Na afloop van het gesprek weten jullie wat je moet doen om te scheiden, wat het gaat kosten, hoe lang het gaat duren en wat de gevolgen zijn voor de koopwoning.

Daarna besluiten jullie wanneer jullie de scheiding starten. De volgende afspraak gaat dan over het ouderschapsplan en de kinderalimentatie, indien jullie kinderen hebben uiteraard. Daarna komt de vermogensverdeling, de eventuele partneralimentatie en de eventuele pensioenverdeling aan bod. In een aantal afspraken krijgen jullie alle relevante informatie om de juiste keuzes te kunnen maken.

Alle keuzes worden vastgelegd in een zorgvuldig opgesteld ouderschapsplan en convenant wat jullie samen ondertekenen. Vervolgens verzorgen wij de volledige juridische afhandeling, geen gedoe met de rechtbank en advocaten. Meestal na 6 weken krijg je de bevestiging van de gemeente dat de scheiding is verwerkt in de basisregistratie personen.

Als één van jullie blijft wonen in de koopwoning, pakken we nu door om de hypotheek om te zetten en de notaris te plannen zodat de andere partner weer de vrijheid heeft om ook eigen keuzes te maken.

Afspraak maken met Rob Buttner

Er komt veel kijken bij een scheiding maar met de juiste aanpak is dit goed te overzien en kunnen de afspraken in goed overleg gemaakt worden. Maak een afspraak voor het 1e vrijblijvende kennismakingsgesprek en oordeel zelf of ons Totaalpakket jullie volgende stap wordt.

  Uw naam (*)

  Uw e-mail (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Uw Postcode en huisnummer (*)

  financieel adviseur is aanwezig tijdens de kennismaking rondom uw wensen van de bestaande woning en hypotheek.

  Adviesgeprek aanvragen

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  *verplicht