echtscheiding mediation

Bezit bindt. Wie gaat scheiden, komt daar al snel achter. Want je bouwt veel op, tijdens een langdurige relatie. Je hypotheek – gebaseerd op twee inkomens – gemeenschappelijke rekeningen, spullen van geldelijke en emotionele waarde. En je meest dierbare ‘bezit’; je kinderen…

Hoe komt dit allemaal goed? Scheiden is regelen.

Je gedachten tuimelen over elkaar.

Gevoelens van wanhoop wissel je af met foeteren op jezelf, omdat je relatie niet gelukt is. Juist in deze periode moet je van alles regelen. Samen met je ex, die zomaar ineens roer omgooit en een heel nieuw leven wil beginnen. Bij instanties waarvan je begint te vermoeden dat ze je expres tegenwerken. Moet je samen met deze a.s. ex naar de notaris voor jullie kinderen? En naar de bank – tijdens kantooruren, ook dat nog – om de gemeenschappelijke rekening op te heffen? Overeenstemming vinden over de waarde van huis en hypotheek?

Scheiden is regelen

Je omgeving voorziet je, goedbedoeld, van tegenstrijdige adviezen over hoe je je scheiding (lees: je ex) moet aanpakken, over alimentatie, de zorg voor je kinderen en waar je wel tijdelijk wonen kan. Terwijl jij alleen maar denkt: ‘Hoe kom ik uit deze nachtmerrie?’

Bevrijd jezelf van al die onrust.

Ik ben Rob Buttner, scheidingsbemiddelaar bij Eerlijk Scheiden, en ik help jullie graag stapsgewijs met alle zaken die je moet regelen rondom de scheiding. Het maakt jullie scheiding overzichtelijk als je weet welke zaken voor jullie belangrijk zijn om te regelen. Dat geeft rust en vertrouwen in de toekomst. Samen met je ex-partner werken we naar een convenant en een goed ouderschapsplan dat werkt in de toekomst.

Lijkt het jullie wat om op deze begripvolle wijze uit elkaar te gaan? Neem contact voor een eerste, gratis, adviesgesprek. Mail naar rob.buttner@eerlijk-scheiden.nl Bellen kan ook: 072 7433631 Meer informatie vinden jullie op www.eerlijk-scheiden.nl.