Eigen woning en scheiding

Scheiden met een koophuis en hypotheek

De meest knellende vraag bij een scheiding met een koopwoning is vaak “Hoe lossen we dit op?”. Logische vraag want een hypotheek op een koophuis is al iets waar je een adviseur voor inschakelt, dus bij een scheiding is de vraag vaak nog complexer. Bij Eerlijk Scheiden weten we als geen ander hoe lastig deze vraag te beantwoorden is. Daarom pakken we de vraag gelijk bij onze vrijblijvende kennismaking aan om vast te stellen wat de mogelijkheden zijn.

[ultimate_icon_list][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#92b63c”]Duidelijkheid: Tijdens de kennismaking doorlopen we het hele traject.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#92b63c”]Hypotheek: Mogelijkheden rondom de hypotheek worden besproken.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#92b63c”]Koopwoning: Behoud of aanschaf van één of meer eigen woningen.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#92b63c”]Afspraken: Terugkijken op een goede scheiding met blijvende afspraken.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Rob Buttner

MfN Mediator

Afspraak maken, rondom jullie scheiding en woning

  Wij willen een gratis kennismakingsgesprek  Is er een financieel adviseur nodig ? (*)

  JaNee
  Onze financieel adviseur kan meteen duidelijkheid geven over mogelijkheden voor jullie huis en hypotheek. Hij kan direct vrijblijvend bij het kennismakingsgesprek met de scheidingsbemiddelaar aanwezig zijn.

  Adviesgeprek aanvragen

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  *verplicht

  Je was ten alle tijden heel duidelijk onpartijdig en zeer objectief. En gaf daarbij voor ons beide alle (eventuele) voor- en nadelen aan zonder dat daarbij de één of de ander werd bevooroordeeld.

  vrouw, 50-60 jaar
  regio Alkmaar

  Prima, alles verliep heel vlot. De vervolgafspraken konden telkens weer op korte termijn worden ingepland.
  Dus het mediationproces werd hierdoor in een goed/vlot tempo afgehandeld.

  man, 50-60 jaar
  regio Alkmaar

  Heel deskundig in kennis van zaken maar ook in de uitleg aan ons over alles wat er van ons wordt verwacht en wat de consequenties (zouden kunnen) zijn.
  En in zowel wat jij voor ons kon betekenen als wat er in het vervolgproces zou gaan plaatsvinden.
  Maar ook door jouw werkervaring in andere functies heb jij een brede kennis opgebouwd wat weer goed van toepassing is in jouw huidige functie.

  man 50-60 jaar
  regio Alkmaar

  Mediation als zeer prettig ervaren met gewenst resultaat.
  Heel erg bedankt hiervoor!

  Man 30-40 jaar
  Alkmaar

  Ik vond de gesprekken met Rob prettig, ontspannen, maar wel zorgvuldig en compleet. Ondanks dat een scheiding voor het grootste gedeelte uit standaard documenten en afspraken bestaat, is er veel ruimte voor maatwerk passend bij onze specifieke situatie en wensen.

  Man, 50-60 jaar
  Heerhugowaard

  Prima inzet. Je zou wat op papier zetten en met een dag hadden we het binnen.

  Vrouw, 40-50 jaar
  Waarland

  zorgvuldigheid was zeer goed. Je nam de tijd, alles werd goed uitgelegd en alles werd in een mapje bewaard!.

  Vrouw, 40-50 jaar
  Waarland

  Je was heel deskundig. Je hebt zelf geen idee, maar je hebt ons heel goed geholpen met alles. Was zeer snel en goed gegaan zo!

  Vrouw, 40-50 jaar
  Waarland

  Rob was vriendelijk, onpartijdig, geduldig en straalde rust uit.

  Hartelijk dank!

  Vrouw 40-50
  regio Medemblik

  Dank voor de professionele en  toch persoonlijke begeleiding.

  Hartelijk dank!

  Vrouw, 50-60 jr
  Heerhugowaard