Mediation Hoorn

Mediation Hoorn

Als je op zoek bent naar een mediator of scheidingsbemiddelaar voor scheiding bij mediation Hoorn, lees dan even verder.

Mediator bij echtscheiding
Eens of oneens met elkaar, bij een echtscheiding moet er veel geregeld worden. Onbekendheid met scheiden leidt vaak tot vragen en soms onenigheid. Blijf niet te lang tobben met deze onzekerheid en laat je informeren over de mogelijkheden. Ervaring leert dat als er meer duidelijk is over hoe een scheiding of het verbreken van een samenleving geregeld kan worden, de rust weer terugkeert.

Geen gevecht, toch naar de mediator?
De meeste koppels die ik begeleid hebben geen ruzie maar vinden het heel moeilijk om zonder hulp zaken te bespreken, laat staan goed op te schrijven. Mijn opdracht is om alles wat nodig is goed uit te leggen. Alle voor- en nadelen goed wegen, dan komt er vanzelf een balans in de afspraken. Uiteraard leg ik alles vast in de vereiste documenten die nodig zijn voor het juridische traject. Ook dit traject neem ik jullie uit handen.

Financiële vragen?
Uitkoop, alimentatie, toeslagpartnerschap en nog veel meer begrippen komen aan bod als jullie gaan scheiden. Uiteraard weten jullie binnen een paar gesprekken waar dit over gaat. Geloof mij als ik stel dat vrienden, familie en collega’s meestal niet het juiste advies geven. Logisch want jullie scheiding is anders dan die andere waar zij, soms heel lang geleden, onderdeel van waren.

Echtscheiding Hoorn

Mijn bedrijf heet Eerlijk Scheiden en ik heb een kantoor in Heerhugowaard, nabij Middenwaard en Station op het Stationsplein. Ik kom bewust niet thuis bij cliënten omdat ik heb gemerkt dat een neutrale omgeving helpt om dit soort gesprekken te voeren. Los van het aanbellen van de postbode of andere afleidingen thuis, is het ook prettig om uit de gezamenlijke omgeving te zijn. Dit maakt jullie blik wat scherper en dat is prettig. Praktisch gezien heb ik beeldschermen, scanners en printers nodig om jullie dingen te laten zien, en die staan klaar op kantoor.

Wat kost een echtscheiding Hoorn?
Dit hangt af van meerdere factoren. Zoek alvast de definitieve aanslag van 2016 op voor beide. Hierop valt af te lezen of jullie inkomen past bij het verkrijgen van een subsidie voor mediation van de raad voor rechtsbijstand. En dit past als snel als jullie nog samenwonen.

Hoe maak ik een afspraak in Hoorn?
Jullie kunnen bellen of het contactformulier invullen. Als ik niet in gesprek ben krijg je mij aan de lijn, anders een telefoniste die mijn agenda beheert.

Waar ga ik naar toe voor echtscheiding Hoorn?
Uiteraard krijg je altijd een bevestiging van de afspraak in de mail met daarin het adres in Heerhugowaard, maar het kantooradres is Stationsplein 99 225, 1703 WE Heerhugowaard.

Afspraak maken met Rob Buttner

Vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alles rondom de scheiding en de woning bespreken.

  Wij willen een gratis kennismakingsgesprek  Is er een financieel adviseur nodig ? (*)

  JaNee
  Onze financieel adviseur kan meteen duidelijkheid geven over mogelijkheden voor jullie huis en hypotheek. Hij kan direct vrijblijvend bij het kennismakingsgesprek met de scheidingsbemiddelaar aanwezig zijn.

  Adviesgeprek aanvragen

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  *verplicht

  Je was ten alle tijden heel duidelijk onpartijdig en zeer objectief. En gaf daarbij voor ons beide alle (eventuele) voor- en nadelen aan zonder dat daarbij de één of de ander werd bevooroordeeld.

  vrouw, 50-60 jaar
  regio Alkmaar

  Prima, alles verliep heel vlot. De vervolgafspraken konden telkens weer op korte termijn worden ingepland.
  Dus het mediationproces werd hierdoor in een goed/vlot tempo afgehandeld.

  man, 50-60 jaar
  regio Alkmaar

  Heel deskundig in kennis van zaken maar ook in de uitleg aan ons over alles wat er van ons wordt verwacht en wat de consequenties (zouden kunnen) zijn.
  En in zowel wat jij voor ons kon betekenen als wat er in het vervolgproces zou gaan plaatsvinden.
  Maar ook door jouw werkervaring in andere functies heb jij een brede kennis opgebouwd wat weer goed van toepassing is in jouw huidige functie.

  man 50-60 jaar
  regio Alkmaar

  Mediation als zeer prettig ervaren met gewenst resultaat.
  Heel erg bedankt hiervoor!

  Man 30-40 jaar
  Alkmaar

  Ik vond de gesprekken met Rob prettig, ontspannen, maar wel zorgvuldig en compleet. Ondanks dat een scheiding voor het grootste gedeelte uit standaard documenten en afspraken bestaat, is er veel ruimte voor maatwerk passend bij onze specifieke situatie en wensen.

  Man, 50-60 jaar
  Heerhugowaard

  Prima inzet. Je zou wat op papier zetten en met een dag hadden we het binnen.

  Vrouw, 40-50 jaar
  Waarland

  zorgvuldigheid was zeer goed. Je nam de tijd, alles werd goed uitgelegd en alles werd in een mapje bewaard!.

  Vrouw, 40-50 jaar
  Waarland

  Je was heel deskundig. Je hebt zelf geen idee, maar je hebt ons heel goed geholpen met alles. Was zeer snel en goed gegaan zo!

  Vrouw, 40-50 jaar
  Waarland

  Rob was vriendelijk, onpartijdig, geduldig en straalde rust uit.

  Hartelijk dank!

  Vrouw 40-50
  regio Medemblik

  Dank voor de professionele en  toch persoonlijke begeleiding.

  Hartelijk dank!

  Vrouw, 50-60 jr
  Heerhugowaard
  Rob Buttner MfN Register mediator met familie accreditatie

  Neem telefonisch contact op