Mediation Hoorn

Mediation Hoorn

Als je op zoek bent naar een mediator of scheidingsbemiddelaar voor scheiding bij mediation Hoorn, lees dan even verder.

Mediator bij echtscheiding
Eens of oneens met elkaar, bij een echtscheiding moet er veel geregeld worden. Onbekendheid met scheiden leidt vaak tot vragen en soms onenigheid. Blijf niet te lang tobben met deze onzekerheid en laat je informeren over de mogelijkheden. Ervaring leert dat als er meer duidelijk is over hoe een scheiding of het verbreken van een samenleving geregeld kan worden, de rust weer terugkeert.

Geen gevecht, toch naar de mediator?
De meeste koppels die ik begeleid hebben geen ruzie maar vinden het heel moeilijk om zonder hulp zaken te bespreken, laat staan goed op te schrijven. Mijn opdracht is om alles wat nodig is goed uit te leggen. Alle voor- en nadelen goed wegen, dan komt er vanzelf een balans in de afspraken. Uiteraard leg ik alles vast in de vereiste documenten die nodig zijn voor het juridische traject. Ook dit traject neem ik jullie uit handen.

Financiële vragen?
Uitkoop, alimentatie, toeslagpartnerschap en nog veel meer begrippen komen aan bod als jullie gaan scheiden. Uiteraard weten jullie binnen een paar gesprekken waar dit over gaat. Geloof mij als ik stel dat vrienden, familie en collega’s meestal niet het juiste advies geven. Logisch want jullie scheiding is anders dan die andere waar zij, soms heel lang geleden, onderdeel van waren.

Echtscheiding Hoorn

Mijn bedrijf heet Eerlijk Scheiden en ik heb een kantoor in Heerhugowaard, nabij Middenwaard en Station op het Stationsplein. Ik kom bewust niet thuis bij cliënten omdat ik heb gemerkt dat een neutrale omgeving helpt om dit soort gesprekken te voeren. Los van het aanbellen van de postbode of andere afleidingen thuis, is het ook prettig om uit de gezamenlijke omgeving te zijn. Dit maakt jullie blik wat scherper en dat is prettig. Praktisch gezien heb ik beeldschermen, scanners en printers nodig om jullie dingen te laten zien, en die staan klaar op kantoor.

Wat kost een echtscheiding Hoorn?
Dit hangt af van meerdere factoren. Zoek alvast de definitieve aanslag van 2016 op voor beide. Hierop valt af te lezen of jullie inkomen past bij het verkrijgen van een subsidie voor mediation van de raad voor rechtsbijstand. En dit past als snel als jullie nog samenwonen.

Hoe maak ik een afspraak in Hoorn?
Jullie kunnen bellen of het contactformulier invullen. Als ik niet in gesprek ben krijg je mij aan de lijn, anders een telefoniste die mijn agenda beheert.

Waar ga ik naar toe voor echtscheiding Hoorn?
Uiteraard krijg je altijd een bevestiging van de afspraak in de mail met daarin het adres in Heerhugowaard, maar het kantooradres is Stationsplein 99 225, 1703 WE Heerhugowaard.

Afspraak maken met Rob Buttner

Vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alles rondom de scheiding en de woning bespreken.

  Wij willen een gratis kennismakingsgesprek


  Is er een financieel adviseur nodig ? (*)
  JaNee
  Onze financieel adviseur kan meteen duidelijkheid geven over mogelijkheden voor jullie huis en hypotheek. Hij kan direct vrijblijvend bij het kennismakingsgesprek met de scheidingsbemiddelaar aanwezig zijn.

  Adviesgeprek aanvragen

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  *verplicht

  Mediation als zeer prettig ervaren met gewenst resultaat.
  Heel erg bedankt hiervoor!

  Man 30-40 jaar

  Alkmaar

  Ik vond de gesprekken met Rob prettig, ontspannen, maar wel zorgvuldig en compleet. Ondanks dat een scheiding voor het grootste gedeelte uit standaard documenten en afspraken bestaat, is er veel ruimte voor maatwerk passend bij onze specifieke situatie en wensen.

  Man, 50-60 jaar

  Heerhugowaard

  Prima inzet. Je zou wat op papier zetten en met een dag hadden we het binnen.

  Vrouw, 40-50 jaar

  Waarland

  zorgvuldigheid was zeer goed. Je nam de tijd, alles werd goed uitgelegd en alles werd in een mapje bewaard!.

  Vrouw, 40-50 jaar

  Waarland

  Je was heel deskundig. Je hebt zelf geen idee, maar je hebt ons heel goed geholpen met alles. Was zeer snel en goed gegaan zo!

  Vrouw, 40-50 jaar

  Waarland

  Rob was vriendelijk, onpartijdig, geduldig en straalde rust uit.

  Hartelijk dank!

  Vrouw 40-50

  regio Medemblik

  Dank voor de professionele en  toch persoonlijke begeleiding.

  Hartelijk dank!

  Vrouw, 50-60 jr

  Heerhugowaard

  Ik vond het erg prettig dat er een gemoedelijk sfeer was tijdens de gesprekken en dat het niet allemaal kill koud en zakelijk was!

  Vrouw, 30-40 jr

  Hoorn

  Mijn ervaring met Rob is erg prettig verlopen. Duidelijke uitleg over alles wat bij een scheiding komt kijken. Rob is een rustig, vriendelijk, begripvol en objectief persoon. Ik snap dat een bemiddelaar een persoon niet kan dwingen z’n kinderen te zien of bepaalde afspraken moet nakomen, maar omdat je toch een band opbouwd hebt met elkaar tijdens de scheiding, had ik het prettig gevonden dat onze bemiddelaar toch nog m’n ex had willen benaderen en misschien nog een gesprek had kunnen afdwingen gezien de afspraken in onze convenant die opgesteld en vastgelegd zijn bij de rechter. De scheidingsprosedure is in ieder geval positief en duidelijk verlopen en vlot geregeld.

  Vrouw, 40-50 jaar

  Julianadorp

  Ik heb een erg goede ervaring met Rob, de scheiding kon snel geregeld worden, en we werden goed begeleid in dit traject.

  Vrouw, 30-40 jaar

  Heiloo

  Rob Buttner MfN Register mediator met familie accreditatie

  Neem telefonisch contact op

  Menu