Scheiding Heiloo

Eerlijk Scheiden is al 12 jaar een begrip in Heerhugowaard maar inmiddels verhuisd naar Heiloo. Dus voor een scheiding Heiloo nu ook de mogelijkheid dit te doen in Heiloo zelf.

Eerlijk Scheiden Heiloo
Willibrordus Business Centrum Kennemerstraatweg 464 1851 NG Heiloo

 

In Heiloo is het GGZ gebouw een begrip aan de Kennemerstraatweg, het is een bedrijfsverzamelgebouw onder de naam Willibrordus Business Centrum. Eerlijk Scheiden heeft daar een kantoor/spreekruimte om stellen te begeleiden bij hun scheiding.

Het Willibrordus Business Centrum ligt naast Alkmaar en is makkelijk bereikbaar, heeft voldoende parkeergelegenheid en is ook goed per openbaar vervoer bereikbaar. Het NS Station Heiloo ligt op loopafstand.

Eerlijk Scheiden is gevestigd in het Aloysius gebouw op nummer 3.04 op de 1e etage, een lift is aanwezig.

Mediation Heiloo

Scheiding Heiloo, wat is dat eigenlijk?

Rob Buttner is mediator bij Eerlijk Scheiden en heeft ruime ervaring in het begeleiden van stellen bij hun echtscheiding. Neem gerust even contact op als je vragen hebt over je aanstaande scheiding. Of lees hier een stuk over de werkwijze.

Twijfel je over mediation? Voor veel stellen is zelf scheiden veel te lastig. Een advocaat is vaak veel te duur. Bij de mediator geef je zelf aan wat je zelf wilt doen en waar je hulp nodig hebt. Je lost het als het ware samen op. Ja ook als je af en toe ruzie hebt met elkaar. De mediator helpt om jullie weer in gesprek te laten komen.