Eerlijk Scheiden werkzaam in regio Hoorn.

Rob Buttner, scheidingsmediator bij Eerlijk Scheiden, is al jaren een begrip in de omgeving Alkmaar en Heerhugowaard. De dienstverlening is natuurlijk ook beschikbaar in regio Hoorn, Medemblik, Enkhuizen. Nu de verbindingsweg Enkhuizen-Hoorn-Heerhugowaard vordert is het eenvoudig om naar Heerhugowaard te rijden, bovendien is het station op loopafstand.

Bijna niemand wil met ruzie uit elkaar, het is al erg genoeg. Scheidingsmediation is een combinatie van mediation en scheidingskennis die zowel voorziet in het met elkaar in gesprek blijven over de kinderen en het verdelen van de woning, als het compleet uitwerken van alle financiële zaken en de juridische afwikkeling.

In een aantal gesprekken komen alle relevante onderwerpen aan de orde, op een rustige en duidelijke manier worden alle mogelijkheden uitgelegd met alle voor- en nadelen van de keuzes. Al snel wordt duidelijk hoe de balans eruit komt te zien en dit wordt vastgelegd in de benodigde documenten en afgewikkeld.

eerlijk scheiden

Stationsplein Heerhugowaard

In het kantorencomplex het Zakenstation, vlakbij Middenwaard, zijn diverse bedrijven gevestigd. Makkelijk te bereiken en gratis parkeren. Ervaring leert dat scheidingsmediation nog beter werkt in een onafhankelijke maar toch prettige spreekruimte. In alle rust worden alle zaken besproken.

Zijn jullie benieuwd? Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek zodat ik jullie alles kan vertellen over scheidingsmediation. Vul het contactformulier in of bel meteen voor een afspraak, dan is de 1e stap gezet, het geeft veelal rust als je weet waar jullie aan gaan beginnen.