Echtscheiding Hoorn

Echtscheiding Hoorn

Als je op zoek bent naar een scheidingsmediator of bemiddelaar voor echtscheiding Hoorn, lees dan even verder.

Mediation bij scheiding
Eens of oneens met elkaar, bij een scheiding moet er veel geregeld worden. Onbekendheid met het proces van scheiden leidt vaak tot vragen en mogelijkheid onenigheid. Blijf niet te lang hangen in deze onzekerheid en laat je uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Ervaring leert dat als er meer duidelijkheid is over hoe een echtscheiding of het verbreken van een samenleving geregeld kan worden, de rust weer een beetje terugkeert.

Geen ruzie, toch naar de mediator?
De meeste stellen die ik begeleid hebben geen ruzie maar vinden het heel spannend om zonder hulp zaken te bespreken, laat staan goed vast te leggen. Mijn taak is om alles wat nodig is, om goed te kunnen kiezen, uit te leggen. Alle voor- en nadelen goed afwegen, dan komt er vanzelf balans in de afspraken. Uiteraard leg ik alles vast in de benodigde documenten die nodig zijn voor het juridische traject. Ook dit juridische traject neem ik jullie volledig uit handen.

Financiële afspraken?
Uitkopen, alimentatie, fiscaal partnerschap en nog veel meer termen komen in beeld als jullie gaan scheiden. Natuurlijk weten jullie binnen enkele gesprekken waar dit over gaat. Geloof mij als ik zeg dat vrienden, familie en collega’s, hoe goed bedoeld ook, meestal niet het goede advies geven. Logisch want jullie echtscheiding is net weer even anders dan die andere waar zij, soms al jaren geleden, onderdeel van waren.

Echtscheiding Hoorn

Mijn bedrijf heet Eerlijk Scheiden en ik heb een kantoor in Heerhugowaard, nabij Middenwaard en Station op het Stationsplein. Ik kom bewust niet thuis bij cliënten omdat ik heb gemerkt dat een neutrale omgeving helpt om dit soort gesprekken te voeren. Los van het aanbellen van de postbode of andere afleidingen thuis, is het ook prettig om uit de gezamenlijke omgeving te zijn. Dit maakt jullie blik wat scherper en dat is prettig. Praktisch gezien heb ik beeldschermen, scanners en printers nodig om jullie dingen te laten zien, en die staan klaar op kantoor.

Wat kost een echtscheiding Hoorn?
Dit hangt af van meerdere factoren. Zoek alvast de definitieve aanslag van 2017 op voor beide. Hierop valt af te lezen of jullie inkomen past bij het verkrijgen van een subsidie voor mediation van de raad voor rechtsbijstand. En dit past als snel als jullie nog samenwonen.

Hoe maak ik een afspraak in Hoorn?
Jullie kunnen bellen of het contactformulier invullen. Als ik niet in gesprek ben krijg je mij aan de lijn, anders een telefoniste die mijn agenda beheert.

Waar ga ik naar toe voor echtscheiding Hoorn?
Uiteraard krijg je altijd een bevestiging van de afspraak in de mail met daarin het adres in Heerhugowaard, maar het kantooradres is Stationsplein 99 225, 1703 WE Heerhugowaard.

Afspraak maken met Rob Buttner

Vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alles rondom de scheiding en de woning bespreken.

  Wij willen een gratis kennismakingsgesprek  Is er een financieel adviseur nodig ? (*)

  JaNee
  Onze financieel adviseur kan meteen duidelijkheid geven over mogelijkheden voor jullie huis en hypotheek. Hij kan direct vrijblijvend bij het kennismakingsgesprek met de scheidingsbemiddelaar aanwezig zijn.

  Adviesgeprek aanvragen

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  *verplicht

  Je was ten alle tijden heel duidelijk onpartijdig en zeer objectief. En gaf daarbij voor ons beide alle (eventuele) voor- en nadelen aan zonder dat daarbij de één of de ander werd bevooroordeeld.

  vrouw, 50-60 jaar

  regio Alkmaar

  Prima, alles verliep heel vlot. De vervolgafspraken konden telkens weer op korte termijn worden ingepland.
  Dus het mediationproces werd hierdoor in een goed/vlot tempo afgehandeld.

  man, 50-60 jaar

  regio Alkmaar

  Heel deskundig in kennis van zaken maar ook in de uitleg aan ons over alles wat er van ons wordt verwacht en wat de consequenties (zouden kunnen) zijn.
  En in zowel wat jij voor ons kon betekenen als wat er in het vervolgproces zou gaan plaatsvinden.
  Maar ook door jouw werkervaring in andere functies heb jij een brede kennis opgebouwd wat weer goed van toepassing is in jouw huidige functie.

  man 50-60 jaar

  regio Alkmaar

  Mediation als zeer prettig ervaren met gewenst resultaat.
  Heel erg bedankt hiervoor!

  Man 30-40 jaar

  Alkmaar

  Ik vond de gesprekken met Rob prettig, ontspannen, maar wel zorgvuldig en compleet. Ondanks dat een scheiding voor het grootste gedeelte uit standaard documenten en afspraken bestaat, is er veel ruimte voor maatwerk passend bij onze specifieke situatie en wensen.

  Man, 50-60 jaar

  Heerhugowaard

  Prima inzet. Je zou wat op papier zetten en met een dag hadden we het binnen.

  Vrouw, 40-50 jaar

  Waarland

  zorgvuldigheid was zeer goed. Je nam de tijd, alles werd goed uitgelegd en alles werd in een mapje bewaard!.

  Vrouw, 40-50 jaar

  Waarland

  Je was heel deskundig. Je hebt zelf geen idee, maar je hebt ons heel goed geholpen met alles. Was zeer snel en goed gegaan zo!

  Vrouw, 40-50 jaar

  Waarland

  Rob was vriendelijk, onpartijdig, geduldig en straalde rust uit.

  Hartelijk dank!

  Vrouw 40-50

  regio Medemblik

  Dank voor de professionele en  toch persoonlijke begeleiding.

  Hartelijk dank!

  Vrouw, 50-60 jr

  Heerhugowaard

  Rob Buttner MfN Register mediator met familie accreditatie

  Neem telefonisch contact op

  Menu