Echtscheiding Hoorn

Echtscheiding Hoorn

Als je op zoek bent naar een scheidingsmediator of bemiddelaar voor echtscheiding Hoorn, lees dan even verder.

Mediation bij scheiding
Eens of oneens met elkaar, bij een scheiding moet er veel geregeld worden. Onbekendheid met het proces van scheiden leidt vaak tot vragen en mogelijkheid onenigheid. Blijf niet te lang hangen in deze onzekerheid en laat je uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Ervaring leert dat als er meer duidelijkheid is over hoe een echtscheiding of het verbreken van een samenleving geregeld kan worden, de rust weer een beetje terugkeert.

Geen ruzie, toch naar de mediator?
De meeste stellen die ik begeleid hebben geen ruzie maar vinden het heel spannend om zonder hulp zaken te bespreken, laat staan goed vast te leggen. Mijn taak is om alles wat nodig is, om goed te kunnen kiezen, uit te leggen. Alle voor- en nadelen goed afwegen, dan komt er vanzelf balans in de afspraken. Uiteraard leg ik alles vast in de benodigde documenten die nodig zijn voor het juridische traject. Ook dit juridische traject neem ik jullie volledig uit handen.

Financiële afspraken?
Uitkopen, alimentatie, fiscaal partnerschap en nog veel meer termen komen in beeld als jullie gaan scheiden. Natuurlijk weten jullie binnen enkele gesprekken waar dit over gaat. Geloof mij als ik zeg dat vrienden, familie en collega’s, hoe goed bedoeld ook, meestal niet het goede advies geven. Logisch want jullie echtscheiding is net weer even anders dan die andere waar zij, soms al jaren geleden, onderdeel van waren.

Echtscheiding Hoorn

Mijn bedrijf heet Eerlijk Scheiden en ik heb een kantoor in Heerhugowaard, nabij Middenwaard en Station op het Stationsplein. Ik kom bewust niet thuis bij cliënten omdat ik heb gemerkt dat een neutrale omgeving helpt om dit soort gesprekken te voeren. Los van het aanbellen van de postbode of andere afleidingen thuis, is het ook prettig om uit de gezamenlijke omgeving te zijn. Dit maakt jullie blik wat scherper en dat is prettig. Praktisch gezien heb ik beeldschermen, scanners en printers nodig om jullie dingen te laten zien, en die staan klaar op kantoor.

Wat kost een echtscheiding Hoorn?
Dit hangt af van meerdere factoren. Zoek alvast de definitieve aanslag van 2017 op voor beide. Hierop valt af te lezen of jullie inkomen past bij het verkrijgen van een subsidie voor mediation van de raad voor rechtsbijstand. En dit past als snel als jullie nog samenwonen.

Hoe maak ik een afspraak in Hoorn?
Jullie kunnen bellen of het contactformulier invullen. Als ik niet in gesprek ben krijg je mij aan de lijn, anders een telefoniste die mijn agenda beheert.

Waar ga ik naar toe voor echtscheiding Hoorn?
Uiteraard krijg je altijd een bevestiging van de afspraak in de mail met daarin het adres in Heerhugowaard, maar het kantooradres is Stationsplein 99 225, 1703 WE Heerhugowaard.

Afspraak maken met Rob Buttner

Vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alles rondom de scheiding en de woning bespreken.

Wij willen een gratis kennismakingsgesprek


Is er een financieel adviseur nodig ? (*)
JaNee
Onze financieel adviseur kan meteen duidelijkheid geven over mogelijkheden voor jullie huis en hypotheek. Hij kan direct vrijblijvend bij het kennismakingsgesprek met de scheidingsbemiddelaar aanwezig zijn.

Adviesgeprek aanvragen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

*verplicht

Prima inzet. Je zou wat op papier zetten en met een dag hadden we het binnen.

Vrouw, 40-50 jaar

Waarland

zorgvuldigheid was zeer goed. Je nam de tijd, alles werd goed uitgelegd en alles werd in een mapje bewaard!.

Vrouw, 40-50 jaar

Waarland

Je was heel deskundig. Je hebt zelf geen idee, maar je hebt ons heel goed geholpen met alles. Was zeer snel en goed gegaan zo!

Vrouw, 40-50 jaar

Waarland

Rob was vriendelijk, onpartijdig, geduldig en straalde rust uit.

Hartelijk dank!

Vrouw 40-50

regio Medemblik

Dank voor de professionele en  toch persoonlijke begeleiding.

Hartelijk dank!

Vrouw, 50-60 jr

Heerhugowaard

Ik vond het erg prettig dat er een gemoedelijk sfeer was tijdens de gesprekken en dat het niet allemaal kill koud en zakelijk was!

Vrouw, 30-40 jr

Hoorn

Mijn ervaring met Rob is erg prettig verlopen. Duidelijke uitleg over alles wat bij een scheiding komt kijken. Rob is een rustig, vriendelijk, begripvol en objectief persoon. Ik snap dat een bemiddelaar een persoon niet kan dwingen z’n kinderen te zien of bepaalde afspraken moet nakomen, maar omdat je toch een band opbouwd hebt met elkaar tijdens de scheiding, had ik het prettig gevonden dat onze bemiddelaar toch nog m’n ex had willen benaderen en misschien nog een gesprek had kunnen afdwingen gezien de afspraken in onze convenant die opgesteld en vastgelegd zijn bij de rechter. De scheidingsprosedure is in ieder geval positief en duidelijk verlopen en vlot geregeld.

Vrouw, 40-50 jaar

Julianadorp

Ik heb een erg goede ervaring met Rob, de scheiding kon snel geregeld worden, en we werden goed begeleid in dit traject.

Vrouw, 30-40 jaar

Heiloo

Goed en vakkundig geregeld.

Man, 40-50 jaar

Limmen

Fijn contact met Rob, bleef objectief en behartigt beider belangen.

Vrouw, 60-70

Schagen

Rob Buttner MfN Register mediator met familie accreditatie

Neem telefonisch contact op

Menu