Dag van de scheiding 2017.

Het is weer zover. De advocaten en andere scheidingsadviseurs vechten weer om een plek in de krant of elders om kenbaar te maken dat de dag van de scheiding eraan komt. Een door advocaten verzonnen dag om aandacht te vragen voor hun dienstverlening. Best wel gek dat je zoiets vervelends als een scheiding onder de aandacht wil brengen middels een speciale dag van de scheiding, het is toch echt geen feestdag.

Smaak

Het zou een kwestie van smaak kunnen zijn of ik begrijp het gewoon niet, dat kan ook natuurlijk. Misschien is er een leuke actie aan verbonden, een speciale korting of een extra uitgebreide behandeling. Wat is er nu zo speciaal aan de dag van de scheiding?

Nou eigenlijk helemaal niets, het is gewoon reclame. Aandacht vragen voor een bepaalde dienstverlening. Zoiets als de dag van het overlijden door uitvaartbegeleiders of de dag van de griep door huisartsen. En de aanbieding is dan een gratis gesprek om de dienstverlening onder de aandacht te brengen.

Ok, het is altijd in september, net na de zomervakantie, dit is traditioneel een moment waarop veel stellen de knoop doorhakken. De laatste vakantie samen, kinderen op de hoogte gesteld en nu maar aan de slag. Dus dan is zo’n dag van de scheiding toch wel erg handig, de laatste twijfel overboord en bellen maar.

Wellicht begrijp ik het gewoon niet en is de dag van de scheiding een prima initiatief.

Kies zelf

Misschien goed om te weten dat het bij Eerlijk Scheiden eigenlijk elke dag van het jaar, dag van de scheiding is. Jullie maken een afspraak wanneer het jullie uitkomt, volstrekt vrijblijvend zonder kosten om te horen hoe je samen goede afspraken kunt maken voor de toekomst. Ik neem de tijd voor jullie om alle onderwerpen van kinderen, ouderschapsplan, alimentatie, toeslagen, eigen woning, hypotheek, verdeling en pensioenen te benoemen.

Maak een afspraak via het contactformulier op de website, je wordt snel teruggebeld. Je kunt ook zelf bellen natuurlijk dan kun je gelijk een afspraak maken.